Share |

Yleistä tietoa ratsastuskoulun oppilaille

Hyvät ratsastusoppilaat!

Olemme Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu, toimintamme on SRL:n ohjeiden mukaista.

Asiakkaillamme on oltava vähintään SRL:n Greengard, mutta suosittelemme lämpimästi ratsastusseuramme Siuntion Ratsastajat ry:n jäsenyyttä. Seuramme jäsenenä olet automaattisesti myös SRL:n jäsen ja oikeutettu SRL:n jäsenetuihin, kuten tapaturmavakuutukseen. Vakuutus kattaa mahdolliset hevosten käsittelyssä ja ratsastuksessa sattuneet vahingot.

Hevosia karsinassa hoidettaessa kiinnitetään hevonen riimunnarusta vetosolmulla kiinni. Hevosta ei koskaan saa kiinnittää kuolainrenkaasta, eikä liukuvaan oveen.

Hevosta kuntoon laittaessa laitetaan ensin satula, kun hevonen on vielä kiinni harjauksen jälkeen ja viimeiseksi suitset.

Talli on hevosen koti, joten siellä tulee käyttäytyä rauhallisesti ja vältää esim. huutamista ja juoksemista.

Karsinassa saa olla enintään kaksi ihmistä kerrallaan.

Makupalojen antaminen hevosille ja poneille on täysin kielletty.

Turvallisuusasiakirja löytyy satulahuoneesta, kannattaa tutustua.

Ratsastustunti on peruttava viimeistään edellisenä iltana tekstiviestitse Ninalle, ratsastuspäivänäsi peruttua tuntia ei valitettavasti voida korvata = ratsastettu krt. Näin voimme antaa jollekin toiselle halukkaalle mahdollisuuden tulla ratsastamaan, kun tieto tulee ajoissa. Peruuttaessasi ratsastustunnin, tiedustele mahdollisuutta tulla ratsastamaan rästituntisi jonkin toisen ryhmän mukana, niin saamme joustoa toimintaamme. Rästeiksi jääneet tunnit ratsastetaan pois kuluvan kauden aikana.

Ystävällisin terveisin : Nina & Jukka