Tervetuloa ratsastuskouluun!

Olemme SRL:n hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu, tällä hetkellä ainut Siuntiossa, maneesin kanssa. Meillä on ollut opetustoimintaa lähes tallin perustamisen alkuajoista eli vuodesta 1999. Saimme Suomen Ratsastajainliitolta joulukuussa 2016 ratsastuskoulullemme LAATUTALLI tunnuksen.SRL:n Laatutalli on malliesimerkki hyvin toimivasta yrityksestä.

Laatutalli on ammattimaisesti hoidettu niin tilojen, ympäristön kuin hevosten hyvinvoinninkin suhteen. Laatutallin yritystoiminta on läpinäkyvää ja taloudenpito ammattimaista ja huolellista. Laatutallin henkilökunta on pätevä ja monipuolisesti kouluttautunut. Laatutallissa toimintaa kehitetään jatkuvasti.

Opetustoiminta

Opetus tapahtuu tasokkaasti pienryhmissä, max. 6 ratsastajaa / ryhmä. Ryhmät muodostetaan ratsastajien tason mukaan ja ne pyritään pitää vakioryhminä.

Käytössämme on hyvät ja laadukkaat puitteet.

Opetus voidaan huonomman sään vallitessa pitää maneesissa.

Meillä on tunnetusti myös mukavat opetushevoset ja -ponit!

Ratsastuskoulussamme opetusryhmät ratsastavat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 17-20 välisenä aikana ja lauantaisin klo 10-13.

Sunnuntaisin opetushevoset viettävät muuten vain hevosen elämää kavereiden kesken!

Vakioryhmissä ratsastavat asiakkaamme ovat etusijalla tunneillemme, mutta jos tilaa on, voit tulla myös irtotunnille.

Edellytämme kaikilta vakioratsastajiltamme SRL:n greencardin / jonkin ratsastusseuran jäsenyyden! Lue lisää infoa tallillamme toimivasta ratsastusseurasta kohdassa Siuntion Ratsastajat ry.

PYHÄPÄIVIEN RATSASTUKSET AINA SYYS- JA KEVÄTKAUDELLA VAKIORYHMINEEN KLO 12 + 13 + 14 ELI RATSASTUS NORMAALISTI MUTTA AIKAISTETTUNA PÄIVÄLLE.

Ratsastuskoulumme uudet asiakkaat voivat jättää yhteystietonsa helposti lomakkeella, klikaten linkkiä: Ota Yhteyttä.

Ratsastuksen opetusta koskevat tiedustelut Ninalta ratsastuskoulun puhelinnumerosta: 045 614 61 89.

Lue lisää