Ajankohtaista

Huomio!

05.05.2020 Tiedote ratsastuskoulumme asiakkaille !

JAKELU: SRL JÄSENTALLI
Valtioneuvosto on linjannut rajoitusten purkamista ja hybridistrategiaa koronavirustilanteessa. Lievennykset mahdollistavat ratsastuksessa monenlaisen toiminnan käynnistämisen. Kaikessa toiminnassa tulee ottaa huomioon turvaetäisyydet ja hygieniaohjeistus sekä kokoontumisrajoitus, joka lieventyy 10 henkilöstä enintään 50 henkilöön 1.6. alkaen.

Rajoitusten vaiheittainen purkaminen mahdollistaa ratsastuskoulujen lähes normaalin toiminnan. Lähes normaalilla tarkoitamme sitä, että kaikessa toiminnassa tulee edelleen noudattaa hygieniaohjeistuksia sekä talleille jo muodostuneita hyviä käytänteitä esim. turvavälien suhteen. Viranomaismääräykset huomioon ottaen 1.6. alkaen ei ole nähdäksemme estettä ratsastusleirien järjestämiselle tai tuntitoiminnan palauttamisesta normaalille tasolle.
Kilpailu- ja valmennustoiminta voidaan käynnistää kaikilla tasoilla kesäkuun alusta sen mukaisesti minkä rajoitukset mahdollistavat. Tällä hetkellä tarvitaan tarkempaa tietoa rajoitusten soveltamisesta ratsastuskilpailuissa. Lisätietoa ja ohjeistusta kerrotaan heti, kun urheilutapahtumilta edellytettävistä erityisjärjestelyistä saadaan tietoa viranomaisilta. Ratsastajainliiton hallitus käsittelee kilpailutoiminnan käynnistämistä ja ohjeistusta heti, kun lisätietoa on saatu.
Ratsastusseurat ja muut toimijat voivat myös järjestää koulutuksia ja tapahtumia huomioon ottaen viranomaisten määräykset ja suositukset.
Koronaepidemia on koetellut suomalaista tallitoimintaa, siitä ei ole epäilystä, mutta moneen muuhun maahan verrattuna olemme selvinneet varsin hyvin, koska ratsastusta ei ole missään vaiheessa kielletty ja ratsastuskoulut ovat saaneet jatkaa toimintaansa. Näin ollen tallien toimintaa ei tarvitse pääsääntöisesti Suomessa käynnistää uudelleen, vaan se voidaan palauttaa hallitusti normaalille tasolle. Kansainvälisesti tarkasteltuna tämä on hyvä uutinen ja erinomainen tilanne. Tallit ovat näyttäneet mitä on vastuullisuus ja ryhdikkyys, tämä on oikea hetki olla ylpeä omasta toiminnasta!

Muistattehan, että pandemia ei ole vielä ohi ja rajoituksia saatetaan tiukentaa uudelleen, seuraamme tilannetta luonnollisesti herkeämättä.

SRL tiedote: https://www.ratsastus.fi/uutiset/rajoitusten-purka...

JULKAISU:
Suomen Ratsastajainliitto ryFinlands Ryttarförbund rfThe Equestrian Federation of Finland

Läpi kauden voitte kysyä mahdollisuuksia päästä ratsaille. Tiedustele myös alkeiskursseja.

PYHÄPÄIVÄT ratsastus kevät 2020 aikaistus klo 12+13+14:
LOPPIAINEN maanantai 06.02
PITKÄPERJANTAI perjantai 10.04
VAPPU perjantai 01.05 ILLALLA NORMAALISTI klo 17+18+19
HELATORSTAI torstai 21.05

RATSASTUSTUNTIEN SATTUESSA PYHÄPÄIVÄLLE RATSASTUSRYHMÄT SIIS RATSASTAVAT AIKAISETETTUNA KLO 12 + 13 + 14 ALKAEN OMASSA JÄRJESTYKSESSÄÄN, LUKUUNOTTAMATTA VAPPUNA ( NORMAALISTI ILTA )

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Ninalle joko puhelimitse : 045 614 61 89 tai tallin nettisivujen yhteydenottolomakkeella.

Lue lisää