Share |

Siuntion Ratsastajat ry.

sr_blue_rgb-100.png

Siuntion Ratsastajat ry. on aktiivinen sopivan kokoinen ratsastusseura jossa jokaisen harrastajan ääni pääsee kuuluville. Oletpa sitten aktiivinen kilparatsastaja tai muuten vaan kiinnostunut hevosista, olet tervetullut joukkoomme. SRL suosittelee kaikkia ratsastuksen harrastajia kuulumaan johonkin liiton alaiseen ratsastuseuraan, miksi siis et valitsisi meidän seuraamme!

TIETOSUOJA SELOSTE GDPR JÄSENREKISTERISTÄ

 

Ratsastusseuramme hallitus:

Nina Valli, puheenjohtaja 040 591 66 93

Jukka Himberg, varapuheenjohtaja

Hanna Savilahti , hallituksen jäsen , jäsensihteeri 050 330 57 27

Heidi Poikonen, sihteeri , hallituksen jäsen

Niina Ortju ,hallituksen jäsen

Reetta Vallisto, hallituksen jäsen, rahastonhoitaja  040 534 42 66

Lotta Holmström hallituksen varajäsen

Anni Roivas hallituksen varajäsen

 

 Jäsenhakemus ja maksutiedustelut jäsensihteeri Hanna Savilahti tai sähköpostitse osoitteeseen : hanna.savilahti@luukku.com

Seuran vuosittaiset jäsenmaksut:
 

Seniori jäsenyys 60 €

Juniori jäsenyys 53 €

Perhejäsenyys seniori jäsen 35 €
Perhejäsenyys juniori jäsen 31,50 €

Vuosittainen kannatusjäsenmaksu on 15€ / hlö.

Jäsenmaksusta ratsastuseuran toimintaan jäävä osuus on 10 euroa ja loppuosa jäsenmaksusta menee Suomen Ratsastajain Liitolle.

Varsinainen jäsenmaksu ja perhejäsenmaksu sisältävät SRL:n jäsenyyden. Tietoja SRL:n tarjoamista jäseneduista löydät SRL:n omilta sivuilta www.ratsastus.fi

Siuntion Ratsastajat Facebook

Seuramme jäsenet voivat seurata seuramme sisäistä " ilmoitustaulua netissä " ja pysyä kartalla ajankohtaisista asioista.

Se on keskustelukanava myös uusien ideoiden esille tuomiseen . Siellä voit jäsenenämme ottaa rohkeasti puheeksi mahdolliset kivat ideasi tuleviksi kursseiksi , tapahtumiksi , kilpailuiksi , voit lähettää hyviä ja mukavia valokuvia ... What ever joka edistää yhteisen ratsastusseuramme Hyvää ja Tervettä Urheilu- ja Harrastushenkeä !

SR FACEBOOK TIEDOTE

 

KANNUSTUSRAHAN JA ALUE / KANSALLISTEN KILPAILULUPIEN MAKSAMINEN VUONNA 2017 SEURAAVASTI :

Kilpailulupa maksetaan itse ( kilpailulupa tulee anoa SRL myöntämis perustein jäsensihteeriltämme Hanna Savilahdelta ). Kauden lopussa voit hakea yhdessä kannustusrahan ( 50 EUR ) kanssa maksamasi alue ( aluekilp lisenssi 30 eur )/ kansallisen ( kans kilp lisenssi 150 eur ) kilpailuluvan summan takaisin, näille ehtona näissä 3 hyväksyttyä tulosta / kausi kilpailuluvan mukaisella tasolla. Samalla maksetaan sijoituksista Bonus . Kannustusrahat , luvat ja bonukset maksetaan kauden lopussa sponsorirahastosta, joka on hyväksytty etukäteen edellisen syyskokouksen budjetissa. Jos hakijoita on enemmän kuin mitä budjettiin on varattu, jaetaan summa hakijoiden kesken.